Ingezonden

Artonis Pianotrio op Kasteel Broekhuizen

(ingezonden door Kasteel Broekhuizen)

Geachte muziekliefhebber,

Donderdag 19 december zal het Artonis Pianotrio de kerstdagen muzikaal inluiden op Kasteel Broekhuizen. Er zullen enige korte stukken op het programma staan en daarnaast een volledig trio. De componisten die de revue zullen passeren, zullen Beethoven, Mendelssohn, Debussy, Saint-Saëns, Fauré, Kreisler, Shostakovich, Dvorák, Bernstein zijn.

Il Sogno is deze avond aanwezig om u te laten genieten van Italiaanse heerlijkheden. De hapjes en drankjes zullen u wellicht inspiratie geven voor de kerstdiners.

View this email in your browser [https://gallery.mailchimp.com/ce37efab346967394d08a2e53/images/Artonis_Pianotrio.JPG]

Artonis Pianotrio

Anoek Brokaar, Frank Oppedijk & Willem Stam

Donderdag 19 december 20:15 uur te Kasteel Broekhuizen met een proeverij van Italiaanse heerlijkheden en wijnen.

Het Artonis Pianotrio is terug op Kasteel Broekhuizen! Na hun succesvolle optreden vorig jaar, sluiten wij 2013 af met deze enthousiaste musici.

Het Artonis Pianotrio is een ensemble waarbij een creatieve programmering en goede sfeer hand in hand gaan met de hoogste muzikale kwaliteit. Het Artonis Pianotrio treedt regelmatig op in concerten die de mooiste klassieke muziek bieden. Die prikkelend en verrassend kunnen zijn.

Bij het Artonis Pianotrio draait het om de beleving. Waarom zetten mensen niet gewoon thuis een CD op? Een live concert stelt de luisteraars in staat om inspiratie, diepgang, ontroering, bezinning, vrolijkheid, kennis, stilte, saamhorigheid, prikkeling en passie intens te beleven en wij helpen hen daar graag een handje bij. Door middel van de muziek, maar ook door gesproken aankondigingen van het repertoire betrekken wij het publiek zo veel mogelijk bij wat er op het podium gebeurt. Een concert is immers een wisselwerking tussen musici en luisteraar.

De leden van het trio studeerden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Dmitri Ferschtman, Vera Beths en Naum Grubert. De afzonderlijke leden van het trio wonnen prijzen op talrijke concoursen en traden veelvuldig op in binnen- en buitenland. Al binnen drie maanden na de oprichting werd het Artonis Pianotrio door het Storioni Trio genomineerd voor de Storioni Festival Prijs. Het trio is met grote regelmaat in concerten te beluisteren in zowel traditionele programma’s als in bijzondere projecten.

www.artonispianotrio.nl