Heuvelrug

Nieuwe Buren zoeken figuranten

Voor de televisieserie Nieuwe Buren filmt producent Pupkin volgende week in Leersum. Pupkin zoekt figuranten, dus wil je met Daan Schuurmans in een en hetzelfde beeld en ben je geen zeventien, lees dan verder hieronder.

 

 

Op dit moment worden er opnames gemaakt voor de nieuwe RTL 4-serie Nieuwe Buren. Een spannende serie gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort. Katja Römer-Schuurman, Thijs Römer, Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh spelen hierin de hoofdrol.

Op 26 maart en 1 april filmen we in Leersum/Soest.

Hiervoor zoeken wij enthousiaste volwassenen (18-65 jaar) en tieners (13-16 jaar) die willen figureren.
Lijkt het je leuk om de opnames van dichtbij mee te maken en jezelf terug te zien op televisie bij RTL4? Meld je dan nu aan!
Mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en een recente foto naar nieuweburen@pupkin.com , dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.