Welnúh dansochtend senioren met dansschool Zenner

Persbericht (ingezonden door Welnuh)

 

Leersum, 13 maart 2014

 

Welnúh dansochtend senioren met dansschool Zenner
Op woensdag 2 april a.s. van 10.00-11.30 uur organiseert Welnúh in samenwerking met Dansschool Zenner weer een dansochtend voor senioren. Locatie: Dansschool Zenner, Rijksstraatweg 177 te Leersum. Het doel is gezelligheid, bewegen, het bevorderen van de gezondheid, het verminderen van angst om te vallen en zo het zelfvertrouwen verbeteren zodat het aantal valincidenten vermindert en natuurlijk het ophalen van oude herinneringen. Entree: € 5,- inclusief koffie/thee en wat lekkers. De vorige dansochtend was echt een succes, dus geef u voor 30 maart op bij de receptie van Welnúh tel 0343 523000.
 


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *