Ingezonden

Jaarvergaderingen huurders Driebergen, Doorn, Leersum 2014

Persbericht (ingezonden door huurdersverenigingen)
Het huurderscollectief en Heuvelrug Wonen nodigen alle huurders van Heuvelrug Wonen uit voor de jaarlijkse bewonersavonden. U krijgt tijdens deze jaarvergadering van de lokale huurdersvertegenwoordiging informatie over de activiteiten van het afgelopen jaar. Heuvelrug Wonen informeert u over planmatig onderhoud en het huurbeleid. Er wordt ook ingegaan op de nieuwe structuur van de huurdersorganisaties. Medewerkers van Heuvelrug Wonen en vertegenwoordigers van het Huurderscollectief zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.
De jaarvergadering voor huurders uit Leersum vindt plaats op donderdag 10 april vanaf 19:30 in restaurant Darthuizen aan de Rijksstraatweg 315, 3956CP in Leersum.
De jaarvergadering voor huurders uit Driebergen vindt plaats op dinsdag 15 april vanaf 20:00 in ‘t Hoge Licht aan de Klaproos 2, 3972PX in Driebergen.
De jaarvergadering voor huurders uit Doorn vindt plaats op woensdag 16 april vanaf 20:00 in de Koningshof aan het Kerkplein 1, 3941 HV in Doorn.
Wilt u weten wat er vorig jaar is besproken? Lees de verslagen terug op de website van Heuvelrug Wonen. Verslag 9 april 2013 Doorn, verslag 11 april 2013 Driebergen.