Politieberichten

Man gestolen scooter en vals geld aangehouden

Man gestolen scooter en vals geld aangehouden

Laatste update: 15-06-2014 | 11:15
Doorn – De politie heeft zaterdagmiddag 14 juni en man aangehouden omdat hij op een gestolen scooter reed.

Tijdens de surveillance zagen agenten een man op een scooter over de Dorpsstraat rijden. De scooter was niet voorzien van en kenteken. Hierop werd de bestuurder, een 20-jarige man uit Doorn, aan de kant gezet. Al snel bleek dat de scooter als gestolen gesignaleerd stond. De man werd aangehouden. Tijdens de aanhouding verzette de verdachte zich hevig en bemoeide een andere man zich hiermee. Deze man (gegevens nog onbekend) werd eveneens aangehouden.

 

Op het bureau ontdekte agenten dat de man van de gestolen scooter ook in het bezit was van negen valse briefjes van 50 Euro. Hij werd voor verder onderzoek ingesloten op het bureau.