Ingezonden

Zomers concert Lavinia Meijer op 16 augustus in Driebergen

Zomers concert Lavinia Meijer op 16 augustus in Driebergen

(ingezonden door Proz Media)

Maak kennis met nieuw repertoire en de harpiste zelf

Lavinia Meijer brengt zaterdag 16 augustus a.s. tijdens een proefconcert nieuw werk ten gehore in De Baak Theater Maitland. In het najaar neemt Lavinia in Berlijn een album op voor Sony. Bij het proefconcert heeft het pubiiek de kans nu al kennis te maken met het nieuwe repertoire en de harpiste zelf.

Lavinia Meijer is inmiddels een bekende naam in de muziekwereld. Ze rekende af met het zoete imago van de harp en kiest steeds voor nieuw materiaal. Dit najaar neemt Lavinia een album op met muziek van Arvo Pärt en Ólafur Arnalds. Voor haar eerste optreden in De Baak Theater Maitland geeft Lavinia hiervan een voorproefje. Na afloop is er een meet & greet met de artieste.

Andere wegen
Lavinia bracht een nieuwe dimensie aan het begrip ‘harprecital’ en geeft haar instrument graag meer body. Zo brengt ze een klassiek publiek in aanraking met werk van jonge componisten en weet jong publiek voor de klassieke podia terug te winnen met haar interpretaties van Philip Glass. Naast optredens in het Koninklijk Concertgebouw en de Carnegie Hall maakte ze een solotournee langs rockzalen als Paradiso, 013 en Het Paard van Troje.

Aanzet cultuurprogramma
De Baak Theater Maitland is gelegen op Landgoed de Horst in Driebergen en is in gebruik door leerinstituut de Baak. Komend seizoen presenteert het theater een cultuurprogramma met ‘cultuur boven het maaiveld’. Het proefconcert van Lavinia Meijer is hiervoor een ideale aanzet. Voor informatie en tickets zie via www.debaak.nl/events

 

Arrangement
Voor aanvang van het concert kan men gebruik maken van een proefarrangement. Een heerlijk diner en drankje vooraf in het Landhuis op Landgoed de Horst. Er is ook een kindertarief beschikbaar.