Politieberichten

Woningoverval: politie nog op zoek naar tweede overvaller

Woningoverval: politie nog op zoek naar tweede overvaller

  • Laatste update: 14-07-2014 | 16:46

Doorn – Zaterdagavond 12 juli is de bewoner van een huis aan de Kersengaard overvallen. Direct na de overval is de politie gealarmeerd waarna een verdachte is aagehouden. De politie is nog op zoek naar een tweede overvaller.

Die avond kreeg de politie rond 23.00 uur de melding dat er een overval was gepleegd in een woning aan de Kersengaard. Toen agenten daar aankwamen, bleek dat er twee overvallers hadden aangebeld bij de woning en daarna waren binnengedrongen. Agenten gingen op onderzoek uit en konden een man aanhouden (18 jaar uit Doorn) die zich verdacht ophield op de Beaufortlaan. Het bleek dat hij meerdere goederen bij zich had die bij de overval waren weggenomen.

De politie heeft verder een buurt,- en sporenonderzoek gedaan en er is met een hond gezocht. Dit heeft helaas niet geleid tot de aanhouding van een tweede verdachte. De politie is nog op zoek naar getuigen of mensen die gezien hebben dat twee mannen zich verdacht ophielden in de omgeving van de woning. Mensen die informatie hebben, kunnen bellen met 0900 8844 of anoniem via Meld Anoniem via 0800 7000.