Ingezonden

Directeur Diakonessenhuis per direct weg

Bestuurswisseling Diakonessenhuis
(persbericht op www.diakonessenhuis.nl)

Rob Florijn stopt per direct als bestuursvoorzitter van het Diakonessenhuis. De reden is een zakelijk verschil van inzicht over het te voeren (kwaliteits)beleid. De bestuursleden Willem Hustinx en Arie van Alphen vormen vanaf heden de Raad van Bestuur met de heer Van Alphen in de rol van voorzitter.

Het Diakonessenhuis laat weten dat het ziekenhuis in alle opzichten 'gezond' is, continu wil verbeteren, open is over resultaten op dat gebied en staat voor deskundige en veilige patiëntenzorg met een persoonlijk karakter in een prettige omgeving. Erkenningen, onderzoeken en audits van diverse onafhankelijke instanties tonen dat aan evenals een groeiend aantal patiënten.

Dat het ziekenhuis in alle opzichten gezond is, is mede een verdienste van Rob Florijn die hier ruim 6,5 jaar samen met alle professionals in het ziekenhuis hard aan heeft gewerkt. Er wordt een officieel afscheid voorbereid om hem hiervoor te bedanken.