Ingezonden

Sensationele regiothriller van M.P.O. Books

PERSBERICHT UITGEVERIJ DE LEESKAMER
(ingezonden door De Leeskamer)

Sensationele regiothriller van M.P.O. Books

 

UTRECHTSE HEUVELRUG – Zojuist is 'Cruise control' verschenen, de nieuwe en sensationele thriller van de Doornse schrijver M.P.O. Books. Daarin slaat een schutter toe onder cruisende homo's op de Utrechtse Heuvelrug. De recherche heeft grote moeite de dader te stoppen, want het blijft niet bij één moord. De schutter brengt ondertussen haatteksten in omloop waarmee hij lucht geeft aan zijn homohaat en waarin hij de politie uitlacht. Wie is toch deze meedogenloze moordenaar?

 

'Cruise control' is de negende thriller van de succesvolle regioschrijver M.P.O. Books. Al zijn boeken spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug. Het gebruik van herkenbare locaties maken zijn misdaadverhalen extra boeiend. De liefhebber kan in dat opzicht zijn hart ophalen met de nieuwste roman. De schutter slaat overal toe en talloze bekende plekjes komen voorbij. Om de lezer te helpen de plaatsen delict te vinden, bevat het boek ook schetsen van de locaties.

 

"Een van de locaties is het bosgebied tussen Leersum en Maarsbergen, waar de ontknoping lijkt plaats te vinden en waar de spanning fors oploopt", vertelt Marco Books. Ook van andere locaties zijn er schetsen in het boek te vinden, zoals van de Treekerpunt even ten noorden van Maarn, en de bossen bij Austerlitz. "Maar ook mijn woonplaats Doorn heeft een rolletje in het verhaal gekregen. Hoe? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen!"

 

'Cruise control' is verschenen als luxe paperback, telt 288 pagina's en kost 18,95 euro. De thriller is op voorraad bij The Read Shop in Doorn, bij de Bruna en Boekhandel Jacques Baas in Driebergen, bij de Bruna in Leersum en natuurlijk ook bij Boek en Koek in Maarn. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.