Ingezonden

Repair Café op vrijdag 24 april weer actief bij de Inloop Driebergen

(ingezonden door De Inloop)

Vrijdag 24 april staan de vrijwilligers van het Repair Café klaar om te repareren in De Inloop Driebergen, in het pand van de Eurowinkel aan de Bosstraat 1, van 13.00 uur tot 15.30 uur. Vrijwilligers repareren tuingereedschap, buitenspeelgoed, huishoudelijke- en elektrische apparaten, kinderspeelgoed, kleding of ander textiel, maar ook elektrisch gereedschap en audio- en/of videoapparatuur. De bezoeker krijgt eventueel adviezen mee om zelf kleine reparaties uit te kunnen voeren.

De reparatie is gratis, nieuwe materialen moeten door de bezoeker worden vergoed. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, daar wordt gereedschap en materialen van gekocht. Bij de Inloop Driebergen wordt elke laatste vrijdag van de maand een Repair Café gehouden. Het Repair Café is een initiatief van De Inloop Driebergen en wordt gesponsord door de Eurowinkel en Kwintes.

Stichting Repair Café
Het concept Repair Café is ontstaan in Amsterdam, waar de Stichting Repair Café (zie www.repaircafe.nl) sinds 2010 op regelmatige basis repareerbijeenkomsten organiseert. De stichting ondersteunt het Repair Café in Driebergen. Door repareren te promoten, wil Repair Café Driebergen bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Repareren bespaart ook geld en kostbare grondstoffen, en draagt bij aan de beperking van de CO2-uitstoot.

Locatie: De Inloop Driebergen
Bosstraat 1, 3972XA Driebergen