Sport

Gemeente Zeist ontvangt Saestum voetbalvrouwen ter ere van landskampioenschap

(ingezonden door gem Zeist)

 

Afgelopen zaterdag 18 april zijn de vrouwen van sportvereniging Saestum landskampioen geworden in de Topklasse, de hoogste amateurvoetbaldivisie van Nederland. Met nog twee wedstrijden te spelen is het team onbereikbaar geworden voor haar tegenstanders. Burgemeester Koos Janssen: “Omdat wij als gemeente bijzonder trots zijn op deze unieke prestatie van Saestum, hebben wij het vrouwenteam uitgenodigd op het gemeentehuis.”

 

Het is de tiende keer dat de vrouwen van Saestum kampioen van Nederland zijn geworden. Daarmee verdient Saestum als eerste voetbalclub een ster voor het tiende landskampioenschap.
Burgemeester Koos Janssen en wethouder sport Jacqueline Verbeek-Nijhof ontvangen het voetbalteam op dinsdag 21 april van 19.00-19.30 uur op het gemeentehuis van Zeist. Zij zullen in gesprek gaan met het team over hun bijzondere prestatie. Het bezoek zal worden afgesloten met een groepsfoto op het bordes van het gemeentehuis.