Sport

Dalto/Zhimble 3 kampioen

(ingezonden door Dalto)

DRIEBERGEN – Vorige week had het derde team al wat kampioensfestiviteiten georganiseerd, maar toen ging de wedstrijd tegen Vitesse (Barendrecht) niet door omdat zij geen team op de been konden krijgen. Afgelopen zaterdag was de herkansing.

Vitesse, al gedegradeerd, gaf vooral in de eerste helft niet al te veel tegengas, bij rust stond het maar liefst 13-4. Na de hervatting ging het scorend bij Dalto wat minder en werd de tweede helft zelfs verloren. De overwinning kwam echter geen moment in gevaar, zodat alle bankzitters nog konden worden ingezet.
Twee publiekswissels waren er nog, voor Rianne Swerts en Andrea Lieftink. Rianne gaat naar HKC, Andrea stopt een jaartje.

In de tweede helft werd het dus 6-9 voor de tegenstander, maar de twee punten waren toch, met als bonus het kampioenschap plus promotie naar de reserve hoofdklasse! Een knappe prestatie voor het team dat met veel wisselingen, blessures en spelers afstaan aan het tweede team te maken heeft gehad.