Honoraria Heuvelrugse politiek stijgen in 2017 met 4,9%

De lokale politiek gaat weer wat meer (+4,9%) verdienen in 2017. Burgemeester en wethouders kregen vorig jaar september al een loonsverhoging.

Eén gedachte over “Honoraria Heuvelrugse politiek stijgen in 2017 met 4,9%”

  1. Lekker makkelijk verdiend voor maandelijks twee avondjes leuteren en een beetje netwerken bij AH; 1248 euro plus vaste onkostenvergoeding van 167 euro, kennelijk voor de reiskosten AH vice versa.
    Er zijn mensen die met wekelijks veertig uur hard werken minder krijgen.
    Vraag mij af, zouden die raadsleden zich niet schamen, zoveel beuren van de gemeenschap voor zo weinig werk. Oké, ik geef het toe, voor de verkiezingen hebben ze het wat drukker met mij lastigvallen op de Traay, in hun felgekleurde partijjassen vanuit hun obscure kraampjes en met brievenbussen bevuilen met foldertjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *