Ingezonden

Fietsen en Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug met route App

(ingezonden door Bergse Bossen)
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug staat bekend om zijn glooiende heuvels, prachtige zandverstuivingen, uitdagende bospaden en rijke historie. Waar u voorheen met een routekaart of boekje fiets- en wandeltochten volgde, kan dat nu met uw smartphone! Hotel Bergse Bossen uit Driebergen bestormt de Fiets- en Wandelmarkt namelijk met een eigen route App en verovert daarmee ook de jongere generatie fietsers en wandelaars.
De Utrechtse Heuvelrug is bij veel wandelaars en fietsers een populaire bestemming voor sportieve en recreatieve routes en tochten. De steile hellingen en Nederlandse “bergen”, prachtige zandverstuivingen, bossen en verschillende culturele en historische landgoederen zijn absolute trekpleisters van het Nationaal Park. Met een centrale ligging in de bossen en voldoende parkeergelegenheid is Hotel Bergse Bossen daarom een prachtig vertrek- of eindpunt voor fiets- en wandeltochten. Voor het derde jaar op rij heeft dit hotel unieke routes in eigen beheer ontwikkeld én gebundeld in ‘Stappen en Trappen’.
Een geheel nieuwe en vooruitstrevende aanvulling op deze status als Fiets- & Wandelstartpunt is de Bergse Bossen App. Deze App toont diverse fiets- en wandelroutes over de Utrechtse Heuvelrug; routes langs zandverstuivingen, door bossen of langs historische landmerken. De routes zijn vooraf te downloaden en daarna te gebruiken zonder internetverbinding. De App leidt haar gebruikers langs de routepunten en geeft informatie bij interessante bezienswaardigheden. Ontdek nu dus ook met de smartphone de mooiste plekjes van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.
Benieuwd? Download nu de App en gebruik Fiets- en Wandelroutes op uw smartphone.