Agenda

Stand-Up Comedynight in Bergse Bossen

(ingezonden door Bergse Bossen)

Stand-Up Comedynight, Zaterdag 24 mei in Grand Café Bergse Bossen

Stand-up comedy wordt steeds populairder en is in de grote steden inmiddels een regelrechte hit! Een avondje Stand-up Comedy is vooral genieten omdat het sfeertje zo lekker is. Een gezellig bruin café, wat houten tafels, barkrukken, een podium met een spotlight en natuurlijk de juiste acts! Meer is er niet nodig voor een leuke avond uit die bovendien niet duur hoeft te zijn.

Nu ook in Driebergen!
Grand Café Bergse Bossen werkt samen met het bekende Comedyhuis uit Utrecht. Deze club van comedians, die met hun beroemde Comedynight vrijwel elke maand Tivoli uitverkoopt, bestormt nu ook de Utrechtse Heuvelrug. Drie á vier keer per jaar zal het bruine café van Bergse Bossen de setting zijn voor een spetterende Comedynight waarbij de wisselende artiesten ervoor zorgen dat de humor telkens opnieuw scherp en spannend zal zijn. De stand-up comedians die optreden, hebben zowel in Nederland als in het buitenland op diverse grote Comedy-podia en op festivals gestaan.

Leuk en niet duur
De Comedynight begint om 20.30 uur en kost slechts € 12,50. Studenten en scholieren krijgen bovendien € 2,50 korting op vertoon van studenten- /scholierenpas. Wil je er echt een leuke avond van maken en bovendien “eerste rang” zitten? Reserveer dan ook voor het diner dat vanaf 18.30 uur geserveerd wordt. Voor maar
€ 20,00 heb je een 3-gangen diner. Je begint met een lekker bordje tapas, daarna een huisgemaakte biologische hamburger met frites en sla en als toetje een heerlijke ijscoupe. Je zit dan al in het Grand Café dus terwijl jij aan de koffie zit, stromen de andere gasten binnen en begint de MC met zijn aankondiging.

Voor iedereen leuk
De Stand-up Comedynight is vooral populair omdat het voor iedereen leuk is. Jongeren die Comedy Central kijken of festivals bezoeken, groeien op met deze vorm van entertainment. En volwassenen kennen vooral de wat meer bekende namen uit het theatercircuit. Leuk met z’n tweeën, met een groepje of voor ouders met tieners.

Kaarten bestellen?
Vooraf reserveren of kaartjes kopen is mogelijk (info@bergsebossen.nl) en vol is vol, dus wees er op tijd bij.