Sport

‘Wedstrijd tegen Oud Oranje maakt veel los!’

(ingezonden door Komondy redactie)

“Wat kan een kleine club als DEV Doorn toch veel voor elkaar krijgen als vrijwilligers de handen in elkaar slaan!” Voorzitter Marco Mud van de Doornse voetbalvereniging vertelt met trots over de voorbereidingen voor de wedstrijd die het eerste elftal op woensdag 3 september speelt tegen Oud Oranje. De laatste loodjes wegen het zwaarst: kaartverkoop, catering, verkeersmaatregelen, begeleiding van de oud-internationals, contacten met de gemeente en sponsors, communicatie, en nog veel meer zaken vragen dezer dagen alle aandacht van de 15-tal vrijwilligers die de wedstrijd organiseren.

 

Een mooie avond voor sportliefhebbers, jong en oud

Er is veel belangstelling voor de wedstrijd. Marco Mud: ‘De teller staat tot nog toe op zo’n 700 kaarten. Nu de schoolvakantie op zijn eind loopt, verwachten we nog veel kaarten te verkopen vóór de 3e september. Dat een deel van de opbrengst ten goede komt aan de stichting Spieren voor Spieren roept ook veel positieve reacties op”.

Woensdag 3 september belooft een mooie middag en avond te worden voor de bezoekers aan Tuilland. Het voorprogramma start om tien voor zes met een wedstrijd van twee D-teams met pupillen van de voetbalclubs uit Doorn, Leersum, Maarn, Driebergen en Amerongen. Verder mogen jeugdige bezoekers meedoen aan het penalty schieten, waarbij voormalig Nederlands keeper Oscar Moens zijn goal zal verdedigen. Om 19.30 uur start dan de wedstrijd van DEV Doorn tegen Oud-Oranje. Inmiddels zijn meer namen bekend van oud-internationals die naar Doorn afreizen. Naast de al eerder bekend gemaakte namen als Giovanni van Bronckhorst, de gebroeders De Boer en Michael Mols gaat het (onder voorbehoud) om: Regi Blinker, John van den Brom, Marc van Hintum, Pieter Huistra, Michel Kreek, Arthur Numan, Bart Latuheru, André Ooijer, Martijn Reuser, Rob en Richard Witschge, Stan Valckx, Peter Houtman en Martijn Meerdink.

 

Parkeren

Gelet op de verwachte opkomst adviseert DEV Doorn bezoekers zoveel als mogelijk met de fiets te komen. Alleen speciale kaarthouders kunnen op het parkeerterrein van DEV Doorn hun auto parkeren! De auto parkeren kan aan de westzijde van de Wijngaardsesteeg (P1), bij sporthal Steinheim (P2), conferentiecentrum Kaap Doorn (P3), ter hoogte van Leersumsestraatweg 5 en de parkeerplaats Groen Entree Kaapse Bossen ter hoogte van de Leersumsestraatweg 7 in Doorn (P4).

 

Kaarten in de voorverkoop

Kaarten zijn te koop via de website devdoorn.nl en bij de Readshop, de Fixet, de Notabelen en supermarkt C1000 in Doorn en bij Van den Berg Sport 2000 in Driebergen. In de voorverkoop zijn de kaarten 7,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot 13 jaar. Op 3 september zijn kaarten verkrijgbaar bij de ingang van sportpark Tuilland voor respectievelijk 10 en 5 euro. Een deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren. Voor meer informatie: www.devdoorn.nl.