Ingezonden

Lintje voor de heer van Bree

(ingezonden door gem Zeist)

 

Op donderdag 25 juni 2015 ontvangt de heer van Bree, inwoner van Zeist, om 19.30 uur uit handen van de burgemeester van Amstelveen, mevrouw drs. M.M. van ‘t Veld, een Koninklijke Onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, tijdens zijn afscheid als penningmeester van het Cobra-museum in Amstelveen.

 

Als penningmeester van het Cobra-museum heeft de heer Van Bree zich ingezet voor een gezonde financiële huishouding van het museum. Mede dankzij zijn inzet heeft het Cobra Museum zich nationaal en internationaal op de kaart gezet. Met zijn financiële kennis vervulde en vervult de heer Van Bree vele maatschappelijke functies. Daarbij zijn te noemen de Stichting AMIE, Stichting SamenScholen in Utrecht en Stichting Famous City Amsterdam.