Ingezonden

Andere locatie voor Plantenruilbeurs D&N

Andere locatie voor Plantenruilbeurs D&N

(ingezonden door Dorp en Natuur)

 

LEERSUM- Deze keer wordt de plantenruilbeurs van de Vereniging voor Dorp en Natuur Amerongen – Leersum op een andere locatie gehouden, namelijk op het Pleintje voor Cultuurhuis de Binder aan de Hoflaan 29. Het tijdstip is zaterdag 11 oktober van half 11 tot half 12.

Dit is een leuke en goedkope manier om eens wat andere planten in uw tuin te krijgen. Kijk eens rond in uw tuin en neem wat afgestoken pollen of stekjes mee (het hoeft niet in potjes, maar mag natuurlijk wel). En kijk wat er van uw gading is bij de planten die anderen meenemen. Ook vijverplanten en moestuinzaden en -planten zijn welkom.

De ruilbeurs is voor iedereen, niet alleen voor leden. Het is altijd gezellig en informeel. Beginnende tuinders krijgen vaak tips van de mensen met ervaring. In het najaar kunnen bestaande vijvers vaak wat uitgedund worden en zijn er meestal wel zuurstofplanten te krijgen. Hebt u niets te ruilen, kom dan rond half 12 even een kijkje nemen, er is meestal wel wat over.