Ingezonden

Anders kijken naar conflicten

HeuvelrugVerbindt en ZeistVerbindt organiseren de lezing:"Anders kijken naar conflicten"

(ingezonden door Johan Klaassen)

Op maandag 13 oktober organiseert Zeist verbindt een lezing over "anders kijken naar conflicten”. Bent u persoonlijk of beroepshalve geïnteresseerd in dit onderwerp en wilt u weten hoe conflicten op duurzame wijze opgelost kunnen worden? Dan bent u van harte welkom. De lezing vindt plaats in de trouwzaal op het Gemeentehuis en is van 19.00 tot 20.30 uur. De toegang is gratis.

Conflicten horen bij het leven. In je familie, op je werk, tussen vrienden… Overal knalt het wel eens. Vaak belanden de ‘strijdende partijen’ in een impasse en blijft uiteindelijk iedereen met een rotgevoel zitten. Mediation/bemiddeling kan helpen in het oplossen van conflicten. En dan geen schikking, geen water bij de wijn, maar oplossingen waar je écht tevreden mee bent.

De lezing wordt gegeven door Chiquita Welmerink. Chiquita is van huis uit advocate en specialiseerde zich als trainer, coach en mediator in het helpen oplossen van conflicten. Dit vanuit haar overtuiging dat mensen het diep in hun hart goed willen hebben met en voor elkaar. Gelukkig en vrij willen zijn. Verbonden met anderen. En dat kan, hoe groot het conflict ook lijkt te zijn.

„Wat er is gebeurd kun je niet veranderen. Wel wat het met je doet!”

Chiquita Welmerink

Chiquita is autoriteit op het gebied van conflictoplossing. Op effectieve wijze weet zij de angel uit het conflicten te halen zodat mensen zich weer vrij en verbonden voelen. Hierdoor zijn zij zelf in staat hun problemen op te lossen naar tevredenheid. Op inspirerende en authentieke wijze weet Chiquita haar expertise en passie te delen en over te brengen. Altijd gaan de deelnemers naar huis met nieuwe inspiratie, ideeën en concrete acties, die bijdragen aan duurzame oplossingen en effectief communiceren. Chiquita is moeder, trainer, dochter, mediator, partner, zus, vriendin, coach …. een gewone vrouw met een bijzonder commitment om verschil te maken, zodat mensen zich weer vrij en verbonden voelen.

 

Lezing: anders kijken naar conflicten, toegang gratis.

Locatie: Trouwzaal Gemeentehuis Zeist.

Tijd: ontvangst 19.00 uur, start  lezing 19.30 uur tot 20.30 uur.

Graag aanmelden via info@zeistverbindt.nl of tel: 06 83 42 94 53.

Voor meer informatie zie www.zeistverbindt.nl