Ingezonden

Lintjes voor Petersen en De Groot (brandweer)

PERSBERICHT
(ingezonden door gem Utrechtse Heuvelrug)

Burgemeester Frits Naafs heeft op vrijdag 14 november 2014 een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan:

De heer L.H.J. Petersen (woonachtig in Maarn) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1994 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Maarn-Maarsbergen en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak heeft hij zich nadrukkelijk ingezet voor de brandweervereniging.

De heer E. de Groot (woonachtig in Maarn) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1992 heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij de brandweer van het korps Maarn-Maarsbergen en nu bij de Veiligheidsregio Utrecht. Naast zijn repressieve taak is hij actief binnen het korps en in de regio om mensen op te leiden