Agenda

Zaklampentocht door Kasteel Amerongen

(ingezonden door Kasteel Amerongen)

 

Kasteel Amerongen is in winterslaap. Maar dat betekent niet dat er niets te ontdekken valt. Als aan het einde van de dag iedereen naar huis gaat, komt het kasteel tot leven. Het is dan wel heel koud en donker in Huys maar voor (stoere) kinderen is dit geen probleem. Zeker niet als zij hun zaklamp meebrengen en onder leiding van een gids een spannende tocht maken door het Huys.

 

Op donderdag 19 en donderdag 26 februari wordt er een speciale zaklampentocht georganiseerd voor kinderen.

 

Schrijf je vooraf in en neem je eigen zaklamp mee. Verzamelen in de Bentinckkeuken (onderhuis) om 15.45 uur. De rondleiding is rond 17.00 uur afgelopen en daarna staat er in de keuken lekkere warme chocolademelk klaar.

Ouders/begeleiders kunnen tegelijkertijd met de reguliere rondleiding mee.

 

Inschrijving bij receptie kasteel Amerongen met vermelding van naam en leeftijd.

T 0343-563766 (di t/m vr van 12:00-17:00 uur)

E receptie@kasteel-amerongen.nl

 

Kijk voor meer informatie op www.kasteelamerongen.nl