Agenda

Carel Kraayenhof in Theater Maitland

(ingezonden door Maitland)
In het teken van de tango

Op zondag 7 juni aanstaande vindt in Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen een intieme tangomiddag met Carel Kraayenhof plaats. Na een tango dansworkshop en een Connecting Conversation door Bart van Rosmalen is er een duo-concert van Carel Kraayenhof met de Argentijns pianist Juan Pablo Dobal. Een Argentijns diner in het landhuis sluit de middag af.
Carel Kraayenhof
Hij speelde met Sting, Astor Piazolla en Ennio Morricone en is bekend van de traan bij de huwelijkse inzegening van Koningin Máxima. Carel Kraayenhof is niet meer weg te denken als dé bandoneonist van Nederlandse bodem. De ambitieuze toonkunstenaar werd gegrepen door de kracht van de tango die de ups en downs van het leven vertaalt in muziek.
Tangoworkshop
De tango zoals jong en oud die dansen in de salons van Buenos Aires. Docenten Arjan Sikking en Marianne van Berlo van Tangostudio de Plantage in Amsterdam leren de intieme tango aan wie voor het eerst kennis wil maken met deze dans.
Connecting Conversation
Bart van Rosmalen bevraagt Kraayenhof naar zijn inspiratie en kunstenaarschap. Ook het publiek kan vragen stellen. Deze verbindende sessies worden zeer gewaardeerd.
Informatie
Het concert van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal start om 15:00 uur. De optionele tangoworkshop start om 13:30 uur in gebouw Banning. Theater Maitland ligt aan de Horst 1 in Driebergen en is onderdeel van de Baak. Cultuur en natuur vormen voor dit instituut voor leiderschap en ondernemerschap belangrijke aspecten van een inspirerende leeromgeving.

Tickets concert: € 22,50 inclusief lezing en drankje
Verkrijgbaar via online verkoop
Solitude – Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal
Impressie concert