Ingezonden

De haringpartij van 2015 met het mooiste netwerk!

(ingezonden door Ron Grillet)

Op woensdag 24 juni wordt, vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur, de vangst van de Nieuwe Haring in juni, voor de derde maal in successie op rij op ons eigen Rijsenburg gevierd met een feestelijke Hollandse Haringpartij! De empirisch Napoleontische stijl van het Kerkplein aan de Hoofdstraat van Rijsenburg, zal het stijlvolle decor van dit evenement vormen.

De organisatie hiervan ligt in handen van “Stichting Haring op Rijsenburg”, in samenwerking met Restaurant Het Wapen van Rijsenburg!

Prijs voor beste haring
De bezoekers gaan kiezen wie van de stands met visleveranciers de lekkerste, de vetste en de op z´n best gepresenteerde nieuwe haring van Rijsenburg heeft. Aan het eind van de avond volgt dan een officiële prijsuitreiking.

“Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst van mensen die weten wat het is om te genieten van de ambiance, van de exposanten als drank- en visleveranciers maar van de unieke sfeer van deze locatie,” Ron Grillet namens de organisatie.

Dresscode
Zij besluiten met: “Wij vragen de mensen zelfs of zij een dresscode willen aanhouden. Voor dames is dat een hoed en voor heren een tenue de ville. Dit om het evenement extra cachet te geven.”
Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting “Haring op Rijsenburg”.