Ingezonden

Maand van het Spannende Boek met drie regionale thrillerauteurs

(ingezonden door Boekhandel Pettinga)

Drie regionale thrillerauteurs zijn als gelegenheidstrio op één van de slotdagen van de Maand van het Spannende Boek te gast bij Boekhandel Pettinga op de Markt. Een unieke manier om kennis te maken met de schrijvers Jan Kouwenhoven, Ronald van der Pol en Marco Books. Doordat zij woonachtig zijn in Wijk bij Duurstede en Doorn is het niet verwonderlijk dat deze omgeving veelal het decor is van hun thrillers. Soms kun je de personages als het ware op de voet volgen!

De schrijvers signeren hun boeken en voorzien deze eventueel van een opdracht. In de Maand van het Spannende Boek krijgt u ook nog een cadeautje mee. Speciaal voor deze maand heeft Marion Pauw de literaire thriller Grijs gebied geschreven, een ijzingwekkend spannend verhaal, heel geschikt voor in de vakantiekoffer.

Het belooft op zaterdag 27 juni van 14.00 tot 16.00 uur een spannende en levendige middag te worden in de boekhandel. Levendig? Nou ja, dat weet je met een thriller natuurlijk nooit!