Ingezonden

Energiemarkt in het Cultuurhuis (Woudenberg)

(ingezonden door gem Woudenberg)

 

 

WOUDENBERG – De Werkgroep Duurzame Toekomst Woudenberg organiseert op zaterdag 10 oktober een energiemarkt in het Cultuurhuis. Inwoners van Woudenberg zijn van 12:00 uur tot 16:00 uur van harte welkom om zich te laten informeren over allerlei zaken rondom duurzaamheid. Om 12:00 uur opent wethouder Gijs de Kruif de markt.

 

Tijdens de energiemarkt worden er verschillende presentaties gegeven over onder andere duurzame mobiliteit en LED-verlichting. “In Woudenberg komt er steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Met deze energiemarkt hopen we inwoners beter te informeren over de mogelijkheden van bijvoorbeeld het verduurzamen van hun woning. Dit kan op de lange termijn geld besparen en het is beter voor het milieu”, vertelt wethouder Gijs de Kruif.

 

Bedrijven

Bedrijven die zich bezighouden met energiebesparende maatregelen en/of duurzame energieopwekking kunnen op deze energiemarkt een plek reserveren om zich te presenteren en in gesprek te gaan met de inwoners van Woudenberg.

De kosten voor deelname zijn € 25,00 per bedrijf. Aanmelden kan tot 1 oktober door het geld over te maken op de bankrekening van Stichting Duurzaam Woudenberg op rekeningnummer: NL86 Rabo 0166 1786 16 t.n.v. F.J. van der Schot e/o G.A.H ten Wolde.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de energiemarkt kunnen inwoners en ondernemers contact opnemen met Gerald ten Wolde (voorzitter stichting Duurzaam Woudenberg):via het telefoonnummer 033 286 31 77 of per mail via info@duurzaamwoudenberg.nl of

José van Beeck (duurzaamheidscoördinator gemeente Woudenberg) via het telefoonnummer 14033 of per mail via j.vanbeeck@woudenberg.nl .