Heuvelrug

Lintje voor Omta-Jansen

lintje Otma

(ingezonden)

lintje Otma
Burgemeester Frits Naafs reikte woensdag 11 april een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw T.J.E. Omta-Jansen, woonachtig in Ermelo. Mevrouw Omta is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Decorandus is vanaf 1993 werkzaam in Doorn bij European Fashion Business School, genaamd TMO/Detex, en is vanaf 2001 directeur. Dit instituut is de beroepsopleider voor de modebranche. Er werken 110 mensen; 550 leerlingen volgen een opleiding. TMO/Detex is vanaf de oprichting in 1931 de praktijkopleider voor werknemers in de modebranche.Dit jaar werd het 25-jarig bestaan gevierd als erkende hbo-opleiding Modemanagement. Ook worden er nu opleidingen op mbo-niveau verzorgd. 

Activiteiten mevrouw Omta-Jansen
2001 – 2006: Lid Stimuleringsfonds Rabobank Harderwijk-Ermelo-Putten
2003 – 2007: Voorzitter Stichting Peuterspeelzalen Ermelo
2005 – heden: Bestuurslid (tot 2010), klachtenvertrouwenspersoon (vanaf 20 I 0) voor medewerkers van Leonardo da Vinci
2006 – heden: Lid Ledenraad Rabobank Randmeren


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen