Heuvelrug

Lintje voor Omta-Jansen

lintje Otma

(ingezonden)

lintje Otma
Burgemeester Frits Naafs reikte woensdag 11 april een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw T.J.E. Omta-Jansen, woonachtig in Ermelo. Mevrouw Omta is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Decorandus is vanaf 1993 werkzaam in Doorn bij European Fashion Business School, genaamd TMO/Detex, en is vanaf 2001 directeur. Dit instituut is de beroepsopleider voor de modebranche. Er werken 110 mensen; 550 leerlingen volgen een opleiding. TMO/Detex is vanaf de oprichting in 1931 de praktijkopleider voor werknemers in de modebranche.Dit jaar werd het 25-jarig bestaan gevierd als erkende hbo-opleiding Modemanagement. Ook worden er nu opleidingen op mbo-niveau verzorgd. 

Activiteiten mevrouw Omta-Jansen
2001 – 2006: Lid Stimuleringsfonds Rabobank Harderwijk-Ermelo-Putten
2003 – 2007: Voorzitter Stichting Peuterspeelzalen Ermelo
2005 – heden: Bestuurslid (tot 2010), klachtenvertrouwenspersoon (vanaf 20 I 0) voor medewerkers van Leonardo da Vinci
2006 – heden: Lid Ledenraad Rabobank Randmeren