Ingezonden

10.000 euro aan cheques voor goede doelen

(ingezonden)
Read More
741

 

Tijdens het Kiwanis Zomerfeest op 23 juni is voor 10.000 euro aan cheques uitgedeeld aan stichting de Vrolijkheid en de Kinderboerderij Driebergen. Stichting Vrolijkheid organiseert zomerkampen voor kinderen op het AZC in leersum. Kiwanis Driebergen heeft een cheque van 5000 euro uitgereikt aan stichting Vrolijkheid. Kiwanis Driebergen m.m.v. van Rhenen Bouw te Driebergen hebben in bedrag in natura ter waarde van 5000 euro geschonken aan de kinderboerderij Driebergen. Voor dit bedrag is een nieuwe stal gerealiseerd voor het varken, een nieuw verblijf voor de kippen en een winteropslag voor het hooi. Kiwanis Driebergen is een serviceclub, die projecten organiseert en daarmee geld inzamelt, speciaal gericht op kinderen. Meer informatie www.kiwanisdriebergen.nl

  

742