Ingezonden

10 jaar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

(ingezonden)

10 jaar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

In oktober bestaat Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug 10 jaar! Toenmalig minister Veerman verklaarde in oktober 2003 het Nationaal Park als ‘geopend’. Het 6000 ha grote gebied herbergt waardevolle natuur en een schat aan unieke cultuurhistorie.

Voor viering van dit jubileum is een feestprogramma samengesteld. Samen met tal van organisaties en bedrijven in het Nationaal Park worden van 20 september tot 27 oktober ruim 30 publieksactiviteiten, initiatieven en kortingsacties aangeboden. Onder andere een Big Five Safari, tal van activiteiten in de herfstvakantie met tovenaar Autumnus voor kinderen, een sneak preview zanderij Maarn, een natuurbewustzijnswandeling, met koets en paarden over de Heuvelrug, paddenstoelentochten, ravotten in het bos, gratis pannenkoek, op pad met een stille scooter, kabouterpad met verrassing, vele kortingen op overnachtingen, gratis fiets- en wandelkaarten en nog veel meer.

Beleef de natuur en cultuurhistorie van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in deze jubileumperiode!

Kijk op www.np-utrechtseheuvelrug.nl/jubileum voor het gehele feestprogramma.