Ingezonden

23 juni: Fete de la Musique op Kraaybeek

(ingezonden)

Op 23 juni viert Driebergen feest met het Fête de la Musique Driebergen

In navolging op het wereldwijde muziekfestival Fête de la Musique , vindt er in Driebergen ook het Fête de la Musique Driebergen plaats. Op het landgoed Kraaybeekerhof zullen van 1 uur ’s middags tot 9 uur ’s avonds diverse optredens de revue passeren. Het leuke van het Fête de la Musique is, dat het een open podium is, waar artiesten geheel belangeloos hun kunsten kunnen vertonen aan een groot publiek.

Voorwaarde is wel dit dit gebeurt met respect voor het landgoed. Er zal primair akoestische muziek, theater en dans worden vertoond. Leerlingen van de Jeugdtheaterschool Midden Nederland, dit dit jaar hard geoefend hebben op de musical Fame, zullen zich presenteren. Daarnaast optreden van De band zonder bassist, het sing-a-song writers duo Nina en Merlijn en Paradise Punch. Daarnaast hebben zich aangemeld de Driebergse Acapela groep Instead en een performance van Argentijnse Tango door Isoldo Kanikani.

Het Fête de la Musique is ’s middags gratis toegankelijk. ’s Avonds er tegelijkertijd de Driebergse Haringparty en een Grietmaal. Hiervoor zijn kaarten a 19,50 verkrijgbaar via www.kiwaniszomerfeest.nl. Alle deelnemers werken belangeloos mee en de opbrengst gaat naar de Driebergse stichting Lotje en Co, voor het zorgintensieve kind.