Ingezonden

Adopteer-een-kerstboom 2013-actie

(ingezonden door Kraaybeekerhof)

Adopteer-een-kerstboom 2013-actie op Landgoed Kraaybeekerhof

Ook dit jaar is het weer mogelijk een kerstboom te adopteren op Landgoed Kraaybeekerhof. Tussen 7 en 20 december kun je je boom ophalen. Kerstbomen adopteren kan elke dag tussen 10:00 uur en 15:30. Je vult ter plekke een adoptiekaart in met klantgegevens en ontvangt een label met het boomnummer. Naast de prijs van een boom rekenen we ook statiegeld. Het statiegeld wordt teruggegeven wanneer je de boom weer heelhuids inlevert.

’s Winters haal je je eigen boom op, en ’s zomers groeit hij lekker door op het landgoed. Daar wordt hij verzorgd zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Een adoptiekerstboom kan tot wel vijf keer worden hergebruikt. En zo zie je je eigen boom jaar na jaar groeien. Je moet hem thuis wel goed verzorgen, anders overleeft hij het niet. Uiteraard krijgt u bij de adoptie de nodige verzorgingstips mee naar huis.

Desgewenst kun je gedurende het jaar je eigen boom bezoeken op landgoed Kraaybeekerhof. De biologische werkwijze zorgt voor sterke bomen, schoner oppervlaktewater en een rijk bodemleven op het landgoed. Naast kerstbomen hebben we natuurlijk onze biologisch–dynamische groente – bloemen en kruidentuin. En niet te vergeten de mooie bijenstal met bijenwaardplantentuin.

Voor meer informatie:

Kijk op de website www.adopteereenkerstboom.nl

of neem contact op met tuinman Theo Engbers: landgoedkraaybeekerhof@live.nl telefoon 06/ 42 37 26 26