Ingezonden

Artonis Pianotrio, 19 dec, Kasteel Broekhuizen

(ingezonden door Kasteel Broekhuizen)

Artonis Pianotrio

Anoek Brokaar, Frank Oppedijk & Willem Stam

Donderdag 19 december 20:15 uur te Kasteel Broekhuizen met een proeverij van Italiaanse heerlijkheden en wijnen.

Het Artonis Pianotrio is terug op Kasteel Broekhuizen! Na hun succesvolle optreden vorig jaar, sluiten wij 2013 af met deze enthousiaste musici.

Het Artonis Pianotrio is een ensemble waarbij een creatieve programmering en goede sfeer hand in hand gaan met de hoogste muzikale kwaliteit. Het Artonis Pianotrio treedt regelmatig op in concerten die de mooiste klassieke muziek bieden. Die prikkelend en verrassend kunnen zijn.

Bij het Artonis Pianotrio draait het om de beleving. Waarom zetten mensen niet gewoon thuis een CD op? Een live concert stelt de luisteraars in staat om inspiratie, diepgang, ontroering, bezinning, vrolijkheid, kennis, stilte, saamhorigheid, prikkeling en passie intens te beleven en wij helpen hen daar graag een handje bij. Door middel van de muziek, maar ook door gesproken aankondigingen van het repertoire betrekken wij het publiek zo veel mogelijk bij wat er op het podium gebeurt. Een concert is immers een wisselwerking tussen musici en luisteraar.

De leden van het trio studeerden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Dmitri Ferschtman, Vera Beths en Naum Grubert. De afzonderlijke leden van het trio wonnen prijzen op talrijke concoursen en traden veelvuldig op in binnen- en buitenland. Al binnen drie maanden na de oprichting werd het Artonis Pianotrio door het Storioni Trio genomineerd voor de Storioni Festival Prijs. Het trio is met grote regelmaat in concerten te beluisteren in zowel traditionele programma’s als in bijzondere projecten.

www.artonispianotrio.nl

Muziek en lekkernijen is een mooi huwelijk, zeker met de feestdagen voor de deur!

Donderdag 19 december is er in de pauze een proeverij van Italiaanse heerlijkheden en wijnen samengesteld door Il Sogno.

Il Sogno, The Italian Concept Store is een allround Italie-ervaring met o.a. Italiaanse kunst, boeken, delicatessen, mode-accessoires. Kom genieten van deze Italiaanse droom is de bijzondere winkel in het historische Amerongen of in de webshop www.ilsogno-shop.nl!

Kaarten en reserveren

Kaarten:

€ 27,50 p.p. incl. proeverij Il Sogno

CJP en jonger dan 16 jaar: € 17,50

Reserveren via concert@kasteel-broekhuizen.com of bel 06-41272953

meer informatie zie:

http://concert.kasteel-broekhuizen.com

Vanwege het beperkt aantal plaatsen in de salon adviseren wij u om kaarten te reserveren.

Copyright © 2013 Klassiek leeft! op Kasteel Broekhuizen, All rights reserved.

U ontvangt deze mail, omdat u aangegeven heeft op de hoogte te willen blijven van de activiteiten van klassiek leeft! op Kasteel Broekhuizen

Our mailing address is:

Klassiek leeft! op Kasteel Broekhuizen

Broekhuizerlaan 2, Leersum, Nederland

concert@kasteel-broekhuizen.com

Leersum, UT 3956 NS