Ingezonden

Zomerschool van Welnúh zoekt versterking

Persbericht (ingezonden door Welnuh)

Driebergen, 24 januari 2014

Zomerschool van Welnúh zoekt versterking

Al ruim 15 jaar is de Stichtse Zomerschool van Welnúh een begrip zowel binnen als buiten de gemeente.

De afgelopen jaren zijn er al heel wat culturele, historische en actuele onderwerpen aan de orde gekomen tijdens de vele lezingen die de Stichtse Zomerschool van Welnúh in de maanden juli en augustus heeft verzorgd. 

En ook de komende zomermaanden willen we weer veel interessante lezingen gaan aanbieden. Daar hebben we uw hulp bij nodig, want onze programmacommissie zoekt uitbreiding! Nieuwe werkgroepleden in het team, die meedenken en werken om van het aanbod van de Stichtse Zomerschool van Welnúh wederom een succes te maken. 

Hiervoor zoeken wij personen met een brede interesses en/of met organisatorisch vermogen voor ondersteuning bij zowel het samenstellen van het programma als ook voor het regelwerk er omheen, zoals o.a. het functioneren als gastvrouw/heer en het onderhouden van contacten met de docenten.

Is dit iets voor u en wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u in de ochtenduren bellen naar Bart van Os van Welnúh tel. 0343 523011