Agenda

Debat met lijsttrekker GroenLinks in Eurowinkel

(ingezonden door Eurowinkel)

Debat met lijsttrekker GroenLinks in Eurowinkel

DRIEBERGEN GroenLinks organiseert op woensdag 7 mei een debat met Bas Eickhout. Eickhout is lijsttrekker van GroenLinks bij de verkiezingen van het Europarlement op 22 mei. Het debat vindt plaats in de Eurowinkel aan de Bosstraat 1 in Driebergen, op 7 mei vanaf 20.00 uur.

In zijn inleiding gaat Eickhout in op werkgelegenheid, duurzame economie en sociaal beleid, thema's die ook in de Utrechtse Heuvelrug belangrijk zijn. Dan is het tijd voor een debat over deze onderwerpen. Natuurlijk komt daarbij aan de orde wat Europa voor de Utrechtse Heuvelrug betekent.

Eickhout houdt zich in het Europarlement bezig met klimaat, de eurocrisis, dierenwelzijn, banken en financiële markten, de toekomst van de Europese Unie en voedsel en landbouw. Hij staat al twee jaar in de top 5 van de Duurzame 100 van Trouw.