Ingezonden

Belbus Welnúh zoekt chauffeurs en bijrijders

Belbus Welnúh zoekt chauffeurs en bijrijders

 

De Belbus van Welnúh rijdt dagelijks in de gemeenten Driebergen, Doorn en Maarn. “En dat zijn meestal gezellige ritten”, meldt Jan Gaikhorst, chauffeur van één van de Belbussen. “Wij rijden dorpsgenoten 's morgens naar de Dagopvang en halen hen in de loop van de middag weer op. Ook brengen we mensen die niet zo goed ter been zijn of geen zelfstandig vervoer hebben naar het dorp zodat ze hun boodschappen kunnen doen. Ook brengen we hen naar b.v. de huisarts, apotheek of het postkantoor.” De Belbussen rijden tussen 08.30 en 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur met een chauffeur en een bijrijder. “Laatst vertelde een klant zo blij te zijn met de Belbus, omdat zij anders nergens meer naartoe zou kunnen. En vanwege de dankbaarheid van die mensen, doe ik deze diensten zo graag”, aldus Jan.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar Annelies Barendregt (a.barendregt@welnuh.nl) of neem telefonisch contact met haar op (06-25123792).