Heuvelrug

Hillridge in Marokkaanse pers

Hillridge is terug na een uitstapje in de Hoge Atlas. Waar die insneeuwde en foto's mocht maken voor de Marokkaanse pers.

De sneeuw was groot nieuws in Marokko, waar het volgens de een in zes, de ander in twaalf en een derde in zestien jaar niet zo hard gesneeuwd had. De Tichka-pas -2260 meter hoog- ging twee dagen dicht, tot onvrede van chauffeurs en reizigers die 48 in hun voertuig moesten blijven rillen.

De lokale correspondent van regionale krant Al Tagzdied vroeg Hillridge om wat foto's voor zijn stukje in de krant. Hieronder het resultaat, foto linksboven, en hier een link naar de online versie met een andere foto. Dat jullie weten dat het geen vakantie was, maar een heuse persreis.

De komende dagen zal een deel van de foto's ook in de diashow van Hillridge passeren, om jullie te verwittigen van de schoonheid van Marokko. Intussen gaan we weer gewoon schrijven en fotograferen over onze eigen Heuvelrug.