Ingezonden

info Zakelijk Heuvelrug

Open Coffee 14 febr. in Leersuminfo Zakelijk Heuvelrug, 2014-02-07 18:15

Vrijdag 14 februari aanstaande van 9.00 tot 11.00 uur organiseert Zakelijk Heuvelrug een Open Coffee in Eetcafé De Remise in Leersum. 

Wat is Open Coffee?
Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere maand in Nederland gehouden wordt op meer dan 300 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per bijeenkomst, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.

Voor wie is Open Coffee?
OpenCoffee is eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Daarom zie je vaak jonge- en gevestigde ondernemers, directieleden maar ook startende ondernemers op de bijeenkomsten. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

Toegang is gratis, inclusief koffie. Aanmelden via door hier te klikken.