Ingezonden

Feestbeesten, piraten in Kinderboekenweek

PERSBERICHT (ingezonden door Boek&Koek)

Feestbeesten, piraten en Gonnie-het-gansje bij Boek&Koek
Deze week is het weer Kinderboekenweek en dat is altijd reden tot feest. Helemaal als dit jaar het 60-jarig bestaan van de Kinderboekenweek wordt gevierd. Niet alleen krijgen klanten het gratis boek ‘zestig spiegels’ van Harm de Jonge, ook krijgen ze het NS Spoor-spel en kunnen ze een gratis app downloaden.
Bovendien is het de hele week feest in en rond de winkel van Boek&Koek. Dit jaar hebben de kinderen van basisschool De Ladder in Maarn geholpen de etalage in te richten en speciaal voor deze feestweek ‘feestbeesten’ gemaakt. Deze zijn de hele Kinderboekenweek te zien in de etalage van Boek&Koek.
Zaterdag 4 oktober komt het bijzondere gansje Gonnie naar Boek&Koek om te spelen en dansen met de kleine kinderen van de Heuvelrug. Over de belevenissen van Gonnie en haar vriendjes zijn al 14 boekjes verschenen en wereldwijd door miljoenen kleuters verslonden. Tijdens deze ‘meet & greet’ kunnen de allerkleinsten op de foto met Gonnie. Vergeet dus niet je eigen allerliefste lievelingslaarsjes aan te trekken. Gonnie komt om 14.30 bij Boek&Koek in Maarn, toegang is gratis.
En zaterdag 11 oktober komt kinderboekenschrijver Reggie Naus naar Maarn. Bekend is hij van zijn boeken ‘Piraten in de straat’, ‘de Ninja’s van de overkant’ en ‘de vloek van de Zwartbaai’. Reggie Naus komt vertellen, voorlezen, tekenen en signeren. Deze middag kunnen kinderen ook geschminkt worden en krijgen ze een mooie piraten-goodiebag mee naar huis. 14:00 tot 16:00 bij Boek&Koek in Maarn. Toegang is gratis.
Boek&Koek is gevestigd aan de Raadhuislaan 9 in het centrum van Maarn.