Ingezonden

Startdatum Find your voice bij Welnúhgewijzigd

Startdatum Find your voice bij Welnúhgewijzigd

Mirella Reiche is al jaren zangdocente in Utrecht en zal ook een cursus zang- en stemtechniek gaan geven bij Welnúh. De startdatum van deze cursus is gewijzigd en Find your voice begint nu op maandag 17 februari van 20.30-21.45 uur in gebouw `De Vijver', Vijverlaan 10 in Driebergen. Er zijn 7 lessen. Kosten € 85,-.
Het belangrijkste van de cursus is dat de deelnemers dúrven zingen! En dan wordt gekeken hoe dat geluid kan worden verheven tot de kunst van het zingen. Tijdens de cursus wordt groepsgewijs aan de eigen stem gewerkt en wordt gekeken naar de lichaamshouding en ademhaling. Ook wordt gewerkt aan zangtechniek. Omdat 'Find your voice' voor de meeste mensen een eerste kennismaking is met hun zangstem en met zangles worden de liederen vrij algemeen gehouden qua stijl en hoeft er nog niet solo te worden gezongen. Er zal een klassiek lied, een popsong en een musicallied worden gezongen. En canons om alvast te wennen aan meerstemmigheid.

Voor meer informatie en aanmelden hiervoor kunt u bellen naar 0343 523011 (tussen 9.00 en 12.00 uur) of via de website www.welnuh.nl