Ingezonden

Nu ook met Belbus van en naar Langbroek

Nu ook met Belbus van en naar Langbroek

 

Welnúh breidt haar service uit. De Belbus is nu ook toegankelijk voor de bewoners van Langbroek.

Voorheen was dit alleen mogelijk voor de bewoners van Maarn, Doorn en Driebergen omdat er vanuit de gemeente een subsidie verstrekt werd voor deze drie afzonderlijke woonkernen. Deze subsidie is komen te vervallen en Welnúh kan nu zelf beslissen waar zij met haar bussen naartoe rijdt.

Woont u in Langbroek, dan is het voor u dus vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van de Belbus als het rittenschema van de Belbus dit toelaat. U kunt met de Belbus naar Driebergen, Doorn en Maarn vervoerd worden. De chauffeurs en bijrijders op de bus doen dit allemaal op vrijwillige basis en zijn erg enthousiast.

Voor reservering van een rit kunt u op werkdagen terecht bij de planner van de Belbus. Ook dit zijn vrijwilligers die van 8.30-11.30 uur aanwezig zijn om uw rit in te plannen.

Voor algemene informatie kunt u contact opnemen met Annelies Barendregt, coördinator van het Belbusproject op 0343 523003, 06 25123792 of a.barendregt@welnuh.nl