Ingezonden

Startavond DUURZAAM DOEN!

Nieuwsbrief (ingezonden door ) Zakelijk Heuvelrug Mrt 2004

10 maart Startavond DUURZAAM DOEN!

De zeven ondernemersverenigingen van de Utrechtse Heuvelrug, de Gemeente en Hogeschool Utrecht nodigen u met trots uit voor de STARTAVOND UTRECHTSE HEUVELRUG: DUURZAAM DOEN!
U bent ondernemer op de Heuvelrug met oprechte belangstelling voor duurzaam werken? Dan worden dit voor u en uw collega’s twee interessante avonduurtjes… Van 20.00 uur tot 22.00 uur bent u van harte welkom in Cultuurhuis Pléiade, Gemeentehuis Doorn.

Geen speeches! In een setting die veel weg heeft van De Wereld Draait Door, gaat Jan Klingen tientallen mensen interviewen. Allemaal inspirerende mannen en vrouwen, die de afgelopen twee jaar energiek zijn geweest in het project Groene Economie.
Nu is het moment gekomen, om de projectresultaten te laten zien, om het project af te ronden, en de oogst aan te bieden aan de kersverse Stichting Utrechtse Heuvelrug: Duurzaam Doen!.

Twaalf innovatieprojecten in beeld! Na de interviews kunt u netwerken en in gesprek gaan met de enthousiaste actievelingen van alle twaalf innovatieprojecten. U zult versteld staan van de initiatieven en de energie…. Duurzaam Doen! en de Utrechtse Heuvelrug: een inspirerende combinatie!

Het logo wat hiervoor ontwikkeld is, wordt HET merk van de Utrechtse Heuvelrug waar duurzame ondernemers zich mee gaan onderscheiden en waarvoor (duurzame) klanten speciaal naar de Utrechtse Heuvelrug zullen komen.
U helpt toch ook mee duurzaam Utrechtse Heuvelrug op de kaart te zetten…

U kunt zich aanmelden via het emailadres: groeneeconomiesymposium@hu.nl liefst voor 7 maart aanstaande.
En hier kunt u meer informatie vinden.

Contactpersonen
bij de HU: Teja de Groot teja.degroot@hu.nl 088 481 64 03
bij de Gemeente: Joke van Grootveld joke.van.grootveld@heuvelrug.nl 0343 56 58 76