Heuvelrug

Beeldkracht en Hillridge interested in humans

Fotograaf Robert Zwart is op zoek naar Heuvelruggers die jullie nieuwsgierigheid opwekken. Die gaat Zwart vervolgens -samen met Hillridge- filmen. De films komen daarna op Hillridge.

Robert Zwart heeft als fotograaf al diverse prijzen in de wacht gesleept en kent op de Heuvelrug al een flinke schare fans, naast een groeiende klantenkring. Zwart wil zijn expertise nu uitbreiden naar bewegend beeld: films. En dan in de categorie human interest. Of anders misschien het Nederlandse equivalent daarvan: het levensverhaal.

Hieronder de oproep van Zwart om mensen voor te dragen die jullie nieuwsgierigheid opwekken. Tips kun je kwijt op de facebookpagina van Beeldkracht, maar mogen ook rechtstreeks naar Hillridge. Dan nu de oproep:

Ken jij Heuvelruggers die je vaak tegenkomt en waarvan je je afvraagt wie hij/zij is? Waarom hij doet wat hij doet? Wat haar achtergrond is? Samen met Hillridge wil ik een aantal filmportretten maken van bijzondere inwoners. Denk aan de daklozenkrantverkoper, de oude man die bij FC Driebergen altijd het parkeren van de fietsen staat te coördineren. Weet jij iemand? Tips zijn zeer welkom. En wil je deze vraag delen, dan is het bereik nog groter. Dankjewel!