Agenda

Heuvelrugcultuuragenda; komende 14 dagen

Beste lezer,

Het is april: voorjaar! Veel mogelijkheden om erop uit te trekken, zowel buiten als binnen. Een overzicht van wat u zoal kunt doen op de Utrechtse Heuvelrug leest u in deze nieuwsbrief. Diverse culturele activiteiten als theater, muziek, workshops en meer.

Om een zo volledig mogelijke cultuuragenda te kunnen blijven presenteren is ook uw inbreng nodig. Dus meld uw activiteit aan, plaats een oproep in de culturele markt of meld u aan als cultuurondernemer op de website. En stuur deze nieuwsbrief door naar uw eigen contacten.

Wij wensen u weer veel cultureel doe-en ontmoetingsplezier in de aankomende weken!

 

Paasmarkt bij Bartimeus werkplaats Boschwijk

Op donderdag 2 april 2015 wordt wederom de gezellige paasmarkt gehouden bij de werkplaats Boschwijk van Bartimeus, Boswijklaan 44 te Doorn.
Van 10.00…

Lees verder

Lees meer ….