Agenda

Huiskamerconcert Broekhuizen

(ingezonden door Kasteel Broekhuizen)

'Where did you get that hat'
Op maandag 21 april, tweede paasdag, is er een huiskamerconcert op Kasteel Broekhuizen met pianistes Elsbet Remijn en Claudette Verhulst

De lente is begonnen, dus de hoogste tijd om de vleugel af te stoffen, de deuren en ramen te openen en weer muziek te laten klinken op Kasteel Broekhuizen!
Paaseieren en pianotoetsen. Liszt en een liefdesgeschiedenis. Debussy, Beethoven, hoge hoeden en het hoogste lied… Twee charmante pianistes die u trakteren op een klassiek recital met een theatrale twist!

Omdat de dames naast de gewone uitvoeringspraktijk grote affiniteit hebben met theater hebben zij besloten dit te combineren met hun klassieke muziek. Elsbet en Claudette, alias Beth & Flo, boekten met hun eerste muziektheatervoorstelling 'Where did you get that hat', geregisseerd door Elisabeth Boor, succes op het Café Theater Festival 2013 in Utrecht en ook bij verschillende andere gelegenheden, zoals bij Salone dell'Opera in Amerongen en tijdens de Uitmarkt in Den Haag.

In oktober 2014 is het duo uitgekozen om wederom deel te nemen aan het Café Theater Festival. Een vrolijke voorstelling over de liefde, met als titel 'oui, oui zo ies èt levèn' is hieruit ontstaan.
In september 2014 zullen Beht& Flo optreden tijdens festival 'Klassiek op het Amstelveld' in Amsterdam.

Maandag 21 april, 15.00 uur, Kasteel Broekhuizen te Leersum
reserveren: zie informatie hieronder of op onze website http://concert.kasteel-broekhuizen.com