Agenda

Kapitein Dirk op Fort bij Rijnauwen (2)

(ingezonden door SBB)

Kapitein Dirk op Fort bij Rijnauwen

Leuke kinder excursie met Staatsbosbeheer!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een ontzettend leuk uitje met kinderen van 5 tot en met 9 jaar, dat is de kinderexcursie met Kapitein Dirk op Fort bij Rijnauwen van Staatsbosbeheer! Onder leiding van Kapitein Dirk gaan de kinderen op verkenning in en rond het fort. In deze prachtige omgeving leren de kinderen op een amusante manier van alles over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. Hoe kwamen de soldaten bijvoorbeeld aan eten en drinken? Maar Kapitein Dirk vertelt je ook wat over de natuur op het fort. Tijdens deze excursie bezoek je een aantal echte ondergrondse gangen en onderga je een Dapperheidstest! Op zondag 13 april om 13.00 uur start de kinderexcursie bij het hek van Fort bij Rijnauwen aan de Vossegatsedijk 3, te Bunnik. De excursie duurt anderhalf uur. De kinderen mogen onder begeleiding van de ouder(s) mee. De kosten zijn €5 per persoon. Een ouder mag maximaal 3 kinderen meenemen en als er in totaal 30 deelnemers zijn dan is de groep vol. Om er een leuke rondleiding van te maken moeten er minstens 6 kinderen zijn. De rondleiding is niet geschikt voor kinderfeestjes. Omdat alles speciaal voor de kinderen is, wordt bij grote drukte, het aantal ouders dat mee kan soms beperkt. Kijk op onze website www.staatsbosbeheer.nl voor meer informatie over deze en andere excursies op het Fort. Vooraf aanmelden voor deze excursie is niet mogelijk.