Agenda

Open dag Groene Tuinen

(Ingezonden door Janssen de Jong)

UITNODIGING voor dag van de Bouw bij project 'de Groene tuinen' in Driebergen

Graag nodigen wij u uit voor de Dag van de Bouw op zaterdag 24 mei aanstaande tussen 10.00 en 16.00 uur. Wij zijn trots om op deze dag het mooie project 'de Groene tuinen' aan u te tonen. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

Vanaf 10.30 uur tot 15.30 uur kunt u, over de dag verdeeld, een rondleiding krijgen over het project. Om u een indruk te geven van het bouwproces worden speciaal voor deze gelegenheid de dakkappen van een aantal Hofwoningen op deze dag gemonteerd.

Rondom het verkoop- en informatiecentrum wordt een informatiemarkt gehouden waar diverse projectleveranciers informatie verstrekken over diverse projectspecifieke onderdelen. Hierbij kunt u denken aan de sedum daken, de toegepaste zonnepanelen, subsidies duurzaam bouwen, energiemaatwerkadvies, etc. Ook zijn er scholen, sportverenigingen en een aantal lokale ondernemers aanwezig om u te voorzien van informatie.

Voor de kinderen worden er diverse bouwgerelateerde activiteiten georganiseerd. Zo is het mogelijk om een muurtje te metselen, pannen te leggen, mee te werken aan een groot mozaiek kunstwerk en is er een springkussen.

Wij bieden u ook de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee en vers gebakken lekkernijen of een ijsje voor de kinderen kennis te maken met, misschien wel, uw nieuwe buren.

Graag ontmoeten wij u op 24 mei a.s. op ons mooie project 'de Groene tuinen' te Driebergen. De Groene tuinen ligt aan de kruising Sint Hubertuslaan en Lange Dreef. U kunt in de nabije omgeving parkeren. Bent u in de gelegenheid om op de fiets te komen dan stellen wij en zeker ook de buurtbewoners dat zeer op prijs.

Kijkt u tussentijds vooral op de website van de Groene tuinen, www.degroenetuinen.nl . U vindt daar het actuele programma van die dag. U kunt de Groene tuinen ook volgen via Facebook. Like ons en u blijft volledig op de hoogte van het dagprogramma en ander actualiteiten.

Met vriendelijke groet,

Team 'de Groene tuinen'