Agenda

Utrechtse standuppers naar Bergse Bossen

(ingezonden door Bergse Bossen)

STAND-UP COMEDY NIGHT OP UTRECHTSE HEUVELRUG

Zaterdag 24 mei start een nieuw populair concept in Grand Café Bergse Bossen
Stand-up comedy wordt steeds populairder en is in de grote steden inmiddels een regelrechte hit! Een gezellig bruin café, wat houten tafels, barkrukken, een podium met spotlight en natuurlijk de juiste acts! Meer is er niet nodig voor een leuke avond uit die bovendien niet duur hoeft te zijn.
Nu ook in Driebergen!
Bergse Bossen werkt sinds kort samen met Comedyhuis uit Utrecht. Deze succesvolle club van comedians, bekend van de maandelijks uitverkochte avonden in Tivoli, bestormt nu ook de Utrechtse Heuvelrug. Drie á vier keer per jaar zal het bruine café van Bergse Bossen de setting zijn voor een spetterende Comedynight waarbij wisselende artiesten ervoor zorgen dat de humor telkens opnieuw scherp en spannend zal zijn. De stand-up comedians die optreden, hebben zowel in Nederland als in het buitenland op diverse grote Comedy-podia en op festivals gestaan.
Met of zonder diner
De Comedynight begint om 20.30 uur en kost € 12,50. Studenten en scholieren krijgen € 2,50 korting. Wil je er echt een leuke avond van maken en bovendien “eerste rang” zitten? Reserveer dan ook het diner dat vanaf 18.30 uur geserveerd wordt. Voor maar € 20,00 heb je een 3-gangen menu. Start met een lekker bordje tapas, dan een huisgemaakte biologische hamburger met frites en sla en als toetje een heerlijke ijscoupe. Je zit dan al in het Grand Café dus terwijl jij aan de koffie zit, stromen de andere gasten binnen en start de show.
Voor wie
De Stand-up Comedynight bestaat uit vijf verschillende acts aan elkaar gepraat door een gevatte MC. De interactie van de “standuppers” met het publiek is onderdeel van de sfeer. Leuk voor iedereen die van humor, met soms een scherp randje, houdt. Met z’n tweeën, met een groepje of voor ouders met tieners.
Tickets
Vooraf reserveren of kaartjes kopen is mogelijk. Vol is vol, dus wees er op tijd bij. Informatie of reserveren: www.bergsebossen.nl/standupcomedy of via 0343-528150.