Ingezonden

Geslaagde week Maatschappelijke Stage

Doorn, 16 mei 2014

(ingezonden door Welnuh)

Geslaagde week Maatschappelijke Stage

Afgelopen week hebben 73 leerlingen van het Schoonoord Doorn bij 33 stage-adressen hun maatschappelijke stages gedaan. Dit werd georganiseerd en gecoördineerd door Welnúh. Dankzij de organisaties hebben de leerlingen kunnen ervaren hoe het is om vrijwilligerswerk te doen! Eén van de leerlingen had iets heel anders verwacht: 'Ik dacht dat ik alleen maar heel hard moest werken, maar het is eigenlijk heel anders, positief anders! Het is gezellig om met oude mensen bezig te zijn en hen te helpen.' Op een andere stageplaats vertelde een leerling dat hij er niet tegenop zag om elke ochtend weer naar zijn stage te gaan, maar dat hij er juist zin in had! 'Ik heb er eigenlijk best veel van geleerd en het was nog leuk ook!'