Ingezonden

Aanhouding man voor meerdere malen betalen met vals geld

(politiebericht)

Woudenberg – De poliltie heeft donderdag 15 mei een 22-jarige man uit Woudenberg aangehouden op verdenking van meerdere malen betalen met vals geld.

Op 14 april werd de politie gealarmeerd dat er een man bij twee winkeliers in Maarn poogde te betalen met vals geld, dit was aan de Raadhuislaan en de Tuindorpweg. Bij twee andere winkeliers in Maarn met bedrijven aan de Tuindorpweg had de man daadwerkelijk betaald met vals geld. Daarnaast heeft hij op 22 april bij een zaak in Woudenberg gepoogd om met vals geld te betalen en op 27 april in Arnhem.

De politie nam al het valse geld in beslag en deed uitgebreid onderzoek. Uiteindelijk kwam de politie de verdachte op het spoor doordat agenten hem herkenden op camerabeeld. De man, een 22-jarige Woudenberger, is aangehouden. De politie zet het onderzoek voort.