Politieberichten

Trekker rijdt tegen boom

Trekker rijdt tegen boom

  • Laatste update: 10-06-2014 | 10:46

Driebergen-Rijsenburg – Maandagavond 9 juni ontstond er een eenzijdige aanrijding toen een bestuurder van een trekker tegen een boom aanreed op De Zuwe. De man raakte gewond. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Rond 19.00 uur kwam de melding dat een trekker tegen een boom stond en een man ernaast op de grond lag. Er werd een alcohollucht bij de man, 25 jaar uit Langbroek, geroken waarop agenten hem aanhielden. Met onbekende verwondingen werd hij naar een ziekenhuis gebracht. Daar nam een arts een bloedblok af om het alcoholpromillage vast te kunnen stellen. De bestuurder gaf aan te hebben moeten uitwijken voor een auto en daardoor de boom te hebben geraakt waardoor hij over het stuur vloog en op de grond terecht kwam. De gemeente reinigde de weg waar diesel vanuit de trekker op het wegdek had gelekt. Een nader onderzoek is ingesteld.