Ingezonden

Bouwstart ‘Kijkers in het Groen’

PERSBERICHT

DRIEBERGEN, 15 september 2014 (ingezonden door ontwikkelingsmanager Stemerdink)

Start bouw volgende fase – de Groene tuinen Driebergen

In het project de Groene tuinen in Driebergen wordt op 29 september gestart met de bouw van de eerste 10 woningen van het type Kijkers in het groen. Deze zeer ruime woningen (188-212 m2 woonoppervlak) worden gekenmerkt door hun prachtige sedumdaken en de vrije ligging aan de natuurzone. De officiële handeling zal, in het bijzijn van kopers en genodigden, worden verricht door wethouder Boonzaaijer van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

In totaal komen er 250 duurzame woningen. Inmiddels zijn aan de Lange Dreef al 108 eengezinswoningen gebouwd. De Groene tuinen is een samenwerkingsproject tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling, Heuvelrug Wonen en de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Het ontwerp is van Han van Zwieten Architecten en Janssen de Jong Bouw uit Hengelo is verantwoordelijk voor de bouw. Meer informatie op de projectwebsite www.degroenetuinen.nl